Wat doen wij?


Wij koppelen professionals werkzaam op het snijvlak van business & ICT aan opdrachtgevers binnen finance, zorg en e-commerce.

Het gaat daarbij om tijdelijke opdrachten. Voor onze opdrachtgevers gaan wij op zoek naar de beste match. Vervolgens regelen wij de bemiddeling en plaatsing.

Kennis en ervaring zijn belangrijk, maar wij geloven vooral in ‘chemie’.

Een persoonlijke match is essentieel om tot betere resultaten te komen. Elk mens en elke organisatie is immers anders. Een plaatsing is veel meer dan de noodzakelijke extra handen – het gaat vooral om het beantwoorden van de vraag van onze klant. We werken uitsluitend met de allerbeste mensen: sourcing the outstanding. Alleen zo kunnen we garant staan voor de allerbeste resultaten voor onze opdrachtgevers.

Voor professionals: we ondersteunen je op persoonlijke en professionele wijze.

We vinden de meest interessante opdrachten en matchen je met aansprekende opdrachtgevers die passen bij jouw profiel en ambities. We bieden aantrekkelijke opdrachten bij aansprekende opdrachtgevers en hebben ook oog voor jouw tarief en betalingstermijn. 

Voor opdrachtgevers: naast bemiddeling en plaatsing regelen wij het contractmanagement.

Wij regelen de complete inhuuradministratie. Dit maakt de inhuur van externe professionals transparant en de totale kosten van uw inhuur aanzienlijk lager.

Deel van groter geheel

B-street is onderdeel van Novisource N.V. en is zuster van Diesis Consultancy, Novisource Information Management, Novisource Banking & Investments en Novisource Insurance & Pensions.

Nieuwsbrief

#1 ZZP Barometer 2014
#1 ZZP Barometer 2015